More Website Templates @ TemplateMonster.com - January15, 2013!

Adopții

Vizitele la adăpost și revendicările câinilor fără stăpân se pot face în intervalul orar 10.00-18.00 de Luni până Vineri.
TELEFON ADĂPOST: 0752-244.923

IMG_8458Ce se întâmplă cu maidanezii de când intră în adăposturi?
În primele șapte zile ei pot fi revendicați sau adoptați, iar din a opta zi ei pot fi adoptați la distanță. „Începând cu a 8-a zi de staționare a câinilor fără stăpân în adăpostul public, aceștia pot fi adoptați la distanță de către persoane fizice și juridice din țară și din străinătate. Adopția la distanță se realizează prin completarea unui formular.

După completarea formularului de adopție la distanță și identificarea câinilor adoptați prin această procedură, serviciile specializate pentru gestionarea câinilor fără stăpân, respectiv operatorii serviciilor specializate pentru gestionarea câinilor fără stăpân au obligaţia să prelungească termenul de adăpostire al câinilor adoptați pe durata respectării de către adoptator a obligațiilor materiale asumate prin declarația de adopție la distanță.

În ceeea ce privește costurile, persoanele care adoptă la distanță câini fără stăpân suportă toate cheltuielile necesare pentru menținerea câinilor în adapost. Numărul câinilor adoptați la distanță de o persoană nu este limitat.

word  Cerere de adopție – persoane fizice

word  Cerere de adopție – persoane juridice/ONG-uri/Asociații pentru Protecția animalelor

word  FORMULAR DE REVENDICARE/ADOPȚIE – persoane fizice

word  FORMULAR DE REVENDICARE/ADOPȚIE – persoane juridice/ONG-uri/Asociații pentru Protecția animalelor